Üdvözöljük a HAZAI ÉPVILL INGATLANFORGALMAZÓ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT honlapján.

 

Bemutatkozás

 

Egyéni vállalkozóként 1987-ben keztem a kisipari tevékenységet még a kommunizmusban mint villanyszerelő mester..

A családi vállalkozásunk 1995-ben indult villanyszerelési munkák végzésére betéti társaság formájában.

Fejlődésünk során, 2003.-ban létrehoztuk a Hazai Épvill Kft-t, amely továbbra is teljes egészében magyar tulajdonban van.

A Hazai Épvill Kft. 2003. február 07-én lett a Fővárosi Cégbíróságnál bejegyezve.
Cégünk fő profilja épületvillamossági munkák; családi házak, sorházak, társasházak, üzletek és irodák erősáramú és gyengeáramú elektromos munkáit végezzük.

Az erősáramú munkák végzéséhez - ami mért és méretlen hálózaton való szerelés jelent -, ELMŰ és az MKK Mérnök Kamara által rendszeresen szervezett szaktanfolyamon részt vett és vizsgát tett dolgozóink vannak.
Ennek köszönhetően cégünk az ELMŰ - és E-ON áramszolgáltatóknál regisztrált Minősített Elektromos ipari Szakvállalkozók névsorába is bekerült.

A gyengeáramú munkák közül telefonhálózat szerelését, televízió antenna rendszerének szerelését és kaputelefon rendszer szerelését vállaljuk. Alvállalkozóként is sikerült munkát szerezni, fővállalkozó az Épszer Pannonia Invest Kft volt, amely garanciális munkáinkról referenciát adhat.

A munkák elvégzéséhez szükséges személyi feltételekkel rendelkezünk, a szolgáltatás nyújtásához megfelelő számú munkavállalóval, akik a megfelelő szakmai képzettséggel rendelkeznek.
Cégünk tulajdonában vannak olyan a szolgáltatást elősegítő (pl: Hilti gépek) műszerek melyek használatával gyorsan és pontosan teljesíthetőek a szerződésben vállaltak.

Munkamódszerünk: A munkát saját dolgozóinkkal végezzük, csak szoros határidő esetén vonunk be alvállalkozókat a kapacitás bővítés céljából. A bevont munkaerővel szemben azonos minőségpolitikai elvárásaink vannak, mind saját dolgozóinkkal szemben. A bevont vállalkozók saját nevelésűek, cégünknél kezdtek alkalmazottként dolgozni.

Referenciáink alapján kiemelhető működési területünk az épületvillamosság

Két pilléren működünk:

Ingatlanok fejlesztése és forgalmazása (saját építésű ingatlanok értékesítése)

Dinamikus fejlődésünk eredményeként 2005.-ben ingatlan fejlesztést indítottuk el saját beruházásban a Hazai Házak projekt név alatt. Zalaszentgróton 2005 - 2006 - 2008 építettünk társasházakat. Budapesten 2010 - 2011 és 2012 évben is.

Épületvillamossági ágazat

Cégünk épületvillamossági munkák elvégzésére szakosodott, beleértve az erős-és gyengeáramú villanyszerelési munkákat, valamint a villámvédelem kiépítését is.

Hazai Épvill Ingatlanforgalmazó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  -  06 20 627-0892  -  hazaiiroda@gmail.com
A weblapot készítette: www.cool-soft.hu